Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Υφυπουργός Αθλητισμού: Άλλα ψήφισε αλλά εφαρμόζει…



       Αποχώρησε από την  εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Η Δίκη του ΣΚΑϊ»  στις  15/10/2012 , ο  Υφυπουργός Αθλητισμού κ.  Ιωαννίδης, όταν  ο δημοσιογράφος  του ανακοίνωσε  ότι θα  διάβαζε ένα απόσπασμα  του νόμου που είχε ψηφίσει ο ίδιος το 2006  και αναφερόταν  στη  διαδικασία έκδοσης  και έναρξης ισχύος των κανονισμών.
     Σύμφωνα , λοιπόν  ,με την παραγρ. 3 του  άρθρου 11 του ν. 3479/2006 :  « Δεν επιτρέπονται οι τροποποιήσεις των κανονισμών διάρθρωσης, οργάνωσης και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, καθώς και των προκηρύξεων αυτών κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των αγώνων πρωταθλημάτων, τυχόν δε γινόμενες ισχύουν από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.     Ειδικά οι κανονισμοί διάρθρωσης των πρωταθλημάτων εφαρμόζονται από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.»
      Το νόμο,  λοιπόν, που ο ίδιος ψήφισε  έγραψε   στα παλαιά των υποδημάτων του  με την  παράνομη  αναδιάρθρωση  του Δ.Σ. της  Football League ,  δηλαδή με την ένταξη των ομάδων  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑΣ  και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας,  ύστερα από τροποποίηση  της Προκήρυξης Πρωταθλήματος της τρέχουσας  αγωνιστικής περιόδου 2012- 2013.
   Την καραμπινάτη αυτή  παραβίαση του νόμου -  για την οποία δεσμεύθηκε ως παλαιοκομματικός πολιτκός προεκλογικά -ο κ. Υφυπουργός δεν μπόρεσε  να αιτιολογήσει και έκρινε σκόπιμο να αποχωρήσει  επαναλαμβάνοντας  για μία ακόμη φορά ότι:
    ¨Εγώ ήλθα στην εκπομπή σου να πω αυτά που θέλω και όχι να μπω εκεί που θες να με πας εσύ¨.
      Ο tempora  o mores!

Υ/Γ:   Με πολύ ενδιαφέρον επιθυμούμε  να μάθουμε και τον σχολιασμό των ντόπιων αθλητικογράφων  μελών του ΠΣΑΤ αλλά και έμπειρων πολιτικών σχολιαστών επί συναφών θεμάτων. 

1 σχόλιο:

  1. Από μήλο αθλητικογράφο μέλος του ΠΣΑΤ, και από μηλιά έμπειρο πολιτικό σχολιαστή επί συναφών θεμάτων, ο μόνος σχολιασμός που μπορεί να αναμένεται σε θέμα που δεν συμφέρει, είναι το ΚΟΚΟΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή