Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προς τον κ. (Ν) άστον.


       Στο  χθεσινό  τηλεοπτικό δελτίο  του ΙΤV  και στον δημοσιογράφο κ. Ντόκα ο  αντιδήμαρχος κ. Νάστος είπε τα εξής:

  « Εγώ  κ. Ντόκα  έχω  φύγει  από το ΠΑΣΟΚ εδώ και τρία  (3)  χρόνια και πορεύομαι προς την κεντροαριστερά που έρχεται.»

    Ξέχασε  όμως να αναφερθεί στα  «   Έργα και τις Ημέρες του », ως αξιωματούχου  του τοπικού  ΠΑΣΟΚ, το οποίο, ως καλός   πατερούλης  φρόντιζε για την πορεία του, τόσο την επαγγελματική όσο και την συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική.

     Προσωπικά  ενθυμούμαι την απέναντί μου  στάση του κ. Νάστου, ο οποίος με αποκαλούσε αντάρτη  και εχθρό του ΠΑΣΟΚ για την εποικοδομητική  κριτική που ασκούσα και την προ  διετίας  συμμετοχή του  ως μέλος της Νομ. Επιτροπής , υπευθύνου  του τομέα Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπου του δημοτικού  ¨Διευθυντηρίου¨ , στον αποκλεισμό  της υποψηφιότητάς μου με τη παράταξη του κ. Φίλιου, ίσως  για προσωπικούς του λόγους, αφού θα έχανε  τα πρωτεία…   εκλογής.

    Από την άλλη μεριά,  εύλογα  αναρωτιέται κανείς αν η δύναμη  του Νάστου  στο καινούργιο  κεντροαριστερό σχηματισμό θα είναι τόσο μεγάλη , ώστε να επιβάλλει ξανά την υποψηφιότητα του  κ. Φίλιου, με τον οποίο, όπως δηλώνει θα ξαναπορευθεί στις επόμενες  δημοτικές εκλογές.

    Αλίμονο, τότε στον καινούργιο σχηματισμό!

   Βέβαια, το θέμα δεν κλείνει και επ΄ αυτού θα επανέλθω στον κατάλληλο χρόνο, όχι για να τιμωρηθεί, αλλά  για να προλάβουμε την κατάπτωση κατά τη  γέννηση  του νέου  σχηματισμού που φαίνεται να έρχεται.


1 σχόλιο:

  1. Τα ελαφρά ... αντικείμενα επιπλέουν πάντα στα υγρά, ας είναι και λασπόνερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή