Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ¨ΔΩΔΩΝΗ¨ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:¨ Έτσι είναι Τάσο μου;...¨



  Στις 9/11/2012     αναρτήθηκε στο   protagon.gr δημοσίευμα με τον τίτλο  « Περί Δωδώνης Τάσο μου»  της Ρέας Βιτάλη, όπου μεταξύ των άλλων  παρέθεσε  και τον ακόλουθο διάλογο ανάμεσα  στον Πρόεδρο  Πρωτοδικών Ιωαννίνων  και τον πρόεδρο των Συνεταιριστών  :  Πρόεδρος Πρωτοδικών, ερώτημα: «Γιατί συμμετείχατε και μάλιστα σε όλα τα στάδια σε έναν διαγωνισμό που καταγγέλλετε τώρα ως άκυρο. Γιατί συμμετείχατε σε έναν άκυρο διαγωνισμό;», «Εμείς κυρία Πρόεδρε τα είχαμε κανονισμένα. Με την Τράπεζα και τους πολιτικούς. Για να τον πάρουμε εμείς τον διαγωνισμό», «Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι λάβατε μέρος σε έναν στημένο διαγωνισμό από εσάς;», «Ναι». Ο δικηγόρος τους παθαίνει εγκεφαλικό. Η Πρόεδρος λέει «Ξέρετε αυτά που λέτε... επισείουν… ». Φωνή κτηνοτρόφου που αναλαμβάνει την κατάσταση «Είμαστε αγράμματοι άνθρωποι»...

ΣΧΟΛΙΟ:

   Αν έτσι έχει η κατάθεση, τότε θα ήταν προτιμότερο να μείνει  σιωπηλός και να  νομίζουν  ότι είναι ανόητος , παρά να  ανοίξει το στόμα του και να γκρεμίσει κάθε  αμφιβολία.

 Υ/Γ. Επί του δημοσιεύματος  ο Πρόεδρος  που κατέθεσε  αλλά και ο Κτηνοτροφικός   Συνεταιρισμός  Ιωαννίνων θα πρέπει να τοποθετηθεί και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου