Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Προς τον κ. (Ν)άστον.



  Στην  « ατάκα της  ημέρας»  της  εφημερίδας  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  διαβάζουμε ότι  ο κ. (Ν)άστος είπε:

 « Με το κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ που μεταφέρθηκε  στο ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως των στελεχών του συνδικαλισμού, δεν είναι δυνατό να εκφραστεί η πολιτική αναγκαιότητα για κάτι νέο. Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχει η ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, που θα λειτουργεί με κανόνες  διαφάνειας και ειλικρίνειας απέναντι στο λαό».

                                                  ΣΧΟΛΙΟ:

  Θα ήταν φρόνιμο πριν « αλέκτωρ λαλήσει τρις…»  ο κ. (Ν)άστος  να  δημοσιοποιήσει το βιογραφικό του σημείωμα , να μας ενημερώσει   για  το ποιος τον αποκατέστησε επαγγελματικά και να μας πληροφορήσει  για το ποιος τον ανέδειξε   στις ανώτερες  βαθμίδες  της συνδικαλιστικής  ιεραρχίας, ποιος  τον στήριξε  στην αυτοδιοικητική του πορεία   και, τέλος , να απολογηθεί  για τη ζημία που επέφερε  στο ΠΑΣΟΚ ,  εξαιτίας  του ότι  ανέλαβε  αξιώματα  τα οποία δεν συμφωνούσαν  με τα προσόντα του .

 Υ/Γ:  Αναμένουμε  να μας  ενημερώσει   για τις αρχές, τις αξίες  και  τους κανόνες διαφάνειας της κεντροαριστεράς  που ευαγγελίζεται, για να τις αποδεχθούμε ή να τις απορρίψουμε από χέρι.  Διαφορετικά ο λαϊκισμός του δεν οδηγεί στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο νέο σχήμα του  ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου