Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δύο μέτρα και δύο σταθμά.



      Διαβάζουμε  στον τύπο ότι ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος, μιλώντας στον NOVA Σπορ FM είπε μεταξύ των άλλων:  «Η Π.Α.Ε.  Παναθηναϊκός χρωστάει περίπου 1.5 εκατ. ευρώ, στα οποία περιλαμβάνονται ΔΕΗ, ζημιές στο στάδιο, αλλά και χρήση του ΟΑΚΑ και  με   έγγραφό του ζητά από τη διοργανώτρια αρχή τα ματς να διεξάγονται το μεσημέρι επειδή δεν έχει πληρωθεί το μερίδιο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ του σταδίου.»
  Ας σημειωθεί ότι η συνολική οφειλή της Ε.Δ. του Ο.Ο.Κ.Α  αγγίζει τα 5,5 εκ.ευρώ και η ΔΕΗ δεν διέκοψε την ηλεκτροδότηση.
                                  ΣΧΟΛΙΟ:
        Ειλικρινά, πώς αισθάνεται ύστερα από αυτά ο αρμόδιος  προϊστάμενος κ. Βενέτης  του τοπικού υποκαταστήματος της ΔΕΗ ο οποίος, όπως είναι γνωστόν, για καθυστερούμενο ασήμαντο  ποσό, που οφειλόταν στη μη  έγκαιρη απόδοσης της επιχορήγησης  από τη Γ.Γ.Α. στην Ε.Δ. του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων είχε    προβεί στη διακοπή της ηλεκτροδότησης του κολυμβητηρίου , μολονότι  είχε  ενημερωθεί ότι η εξόφληση θα γινόταν πάρα πολύ σύντομα, όπως  και έγινε. Θα ήταν   ενδιαφέρουσα  μια, απάντηση εκμέρους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου