Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ¨ΔΩΔΩΝΗ¨



                 Αναφέρεται στο EPIRUSGATE ότι:

    " ¨Πόρτα¨  Φίλιου στα νέα αφεντικά της Βιομηχανίας ¨ΔΩΔΩΝΗ¨", διαμαρτυρόμενος κατ’ αυτόν τον τρόπο για το ξεπούλημα  της γαλακτοβιομηχανίας.


                                                       ΣΧΟΛΙΟ:
   Η   ¨άκομψη¨ στάση του αυτή θα μπορούσε  να καθιερωθεί  από τους κτηνοτρόφους και ως επέτειος   της αντίστασης  του δημάρχου κατά των  ¨εισβολέων¨  αγοραστών , αρκεί τα έργα του  να συμβάδιζαν με τα λόγια του , περί μη ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗΣ. 
Ίσως ,  η  αγωνιστική παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου , οι τραγελαφικές συζητήσεις στο δημοτικό  συμβούλιο , η παρουσία σε εκδηλώσεις  συνεστίασης  και τα καρυκευμένα δελτία τύπου  να κάλυψαν πλήρως το αγωνιστικό πλάνο της Δημ. Αρχής.""¨¨
   Στον  κτηνοτρόφο όμως, δεν απέμεινε τίποτε άλλο, εκτός από την  απογοήτευση και την προσδοκία  της ομαλής λειτουργίας της από εδώ και πέρα, με το μεγάλο ερώτημα  να παραμένει αναπάντητο: Τι έφταιξε  και χάθηκε  ένας αγώνας που είχε   σύμμαχο όλη την  τοπική κοινωνία , τις αγρτοκτηνοτροφικές ενώσεις και τους   φορείς (  Βουλευτές,  Περιφερειάρχη , Δήμαρχο , κ.ά );
     Ίσως, ο ιστορικός του μέλλοντος να φέρει στο φως την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα κροκοδείλια δάκρυα  και τις μεγαλοστομίες ( παραθέτουμε για παράδειγμα απόσπασμα  δελτίο τύπου του Δημάρχου:  Όσον αφορά τη Δωδώνη, για το Δήμο αυτό που προέχει είναι η διατήρηση και η ενίσχυση της γαλακτοβιομηχανίας στην Ήπειρο, καθώς η παρουσία της είναι άμεση συνδεδεμένη με την τοπική κτηνοτροφία.  Εάν η αναστολή του διαγωνισμού δεν επιτευχθεί τότε θα πρέπει να δούμε τι συμφέρει περισσότερο. Πάση θυσία, η Δωδώνη πρέπει να μείνει στα Γιάννινα, πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τον τόπο μας και τους κτηνοτρόφους).
Υ/Γ: Η ίδια αγωνιστική  τακτική των λόγων ακολουθήθηκε και για τη προγραμματική σύμβαση των  αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου