Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

SPD: Να πληρώσουν και οι πλούσιοι Έλληνες.



     Ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild»,  είπε ότι η συναίνεση των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε ένα νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα εξαρτάται από το εάν θα συμμετάσχουν οι πλούσιοι Έλληνες στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας τους!
   Παρομοιάζει, δε, με κλεπταποδόχους τους Ευρωπαίους ηγέτες, στων οποίων τις χώρες κατέληγαν τα χρήματα των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων, ενώ ζητά τη δικαστική δίωξη των φοροφυγάδων και το πάγωμα των περιουσιακών  στοιχείων  των Ελλήνων, μέχρι να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει τους νόμιμους φόρους.
    Την ίδια ώρα δημοσίευμα στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel» υποστηρίζει ότι η ελληνική οικονομία έχει συντριβεί τα τελευταία χρόνια, καθώς η χώρα αγωνίζεται να μειώσει το έλλειμμα της επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα λιτότητας, αλλά οι πλούσιοι Έλληνες φαίνεται να παρατηρούν τα τεκταινόμενα με πρωτοφανή αδιαφορία.
                                     ΣΧΟΛΙΟ:
      Έχει μεγάλο ενδιαφέρον  να πληροφορηθούμε τι απαντάει στις δηλώσεις του επικεφαλή του Σοσιαλδημοκρατικού  κόμματος   της Γερμανίας ο  τωρινός Πρόεδρος του αδελφού κόμματος ΠΑΣΟΚ.
    Άραγε, να  αναμένουμε  επιτέλους τη φορολόγηση των λίγων αλλά πλουσίων με το επικείμενο φορολογικό νομοσχέδιο  ώστε να αποκατασταθεί  η αδικία σε βάρος των πολλών αλλά πτωχών και τη  διαφοροποίησή του κατά την κύρωση των νομοθετικών πράξεων;
Οψόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου