Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η παρανομία σ΄ όλο το μεγαλείο της!



       Στη λύση  της έκδοσης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την  οποία εντάσσονται σε διαθεσιμότητα το σύνολο των υπαλλήλων με συμβάσεις  αορίστου χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ακόμα και αν έχουν προσληφθεί με διαγωνισμούς ΑΣΕΠ ή εξαιρούνται από το νόμο, κατέφυγε χθες ο Υπουργός  Διοικητικής Μεταρρύθμισης  κ. Αντώνης Μανιτάκης και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπογραφεί,  απ' όλα τα μέλη της κυβέρνησης, μια  και οι Δήμαρχοι και  οι αρμόδιοι φορείς αρνήθηκαν να εφαρμόσουν  το νόμο.
                                         ΣΧΟΛΙΟ:
    Η παρανομία  σ΄όλο το μεγαλείο της!
    Παρανομεί ο κ. Υπουργός, αφού Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με βάση το  άρθρο  44 του  Συντάγματος   εκδίδονται μόνο  σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσες και απρόβλεπτης ανάγκης' παρανομούν οι Δήμαρχοι και οι Φορείς που,  λόγω λαϊκισμού  και ανευθυνότητας , αρνούνται  να πειθαρχήσουν  στο νόμο. Κι όμως ο Σωκράτης , ο μεγάλος  φιλόσοφος  της αρχαιότητας, προτίμησε να πιει το κώνειο και να πεθάνει, υπακούοντας, παρά  τη σε βάρος  του αδικία, στους νόμους της πόλης του, και όχι να δραπετεύσει και να σώσει τη ζωή του.
  Τα θύματα, ωστόσο, της παρανομίας αυτής των αξιωματούχων είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και μάλιστα εκείνοι που έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ  ή  εξαιρούνται από το νόμο.
    Τι θα πουν σ΄ αυτούς οι δήμαρχοι και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς για την περιπέτεια που τους έχουν βάλει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου