Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι πολιτικοί «φαντομάδες» των αθλητικών υποδομών.



 Την   εκδήλωση   κοπής  της βασιλόπιτας  της  ΠΑΕ  « ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» τίμησε με την παρουσία του  και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιος   για  να σηματοδοτήσει  την ευαισθησία του , όσον αφορά τις Αθλητικές υποδομές της πόλης μας  και ειδικότερα  τα προβλήματα που έχει το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».
 Μεταξύ των άλλων στον χαιρετισμό του είπε τα εξής:
 «Εμείς δυστυχώς ούτε άλλο γήπεδο διαθέτουμε κατάλληλο ούτε και τις οικονομικές δυνατότητες  έχουμε. Έχουμε όμως  όλη τη θέληση και το λέω ξεκάθαρα όλοι μαζί  με τον πρόεδρο , μαζί με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, μαζί με τον Περιφερειάρχη  να κάνουμε μια παράσταση να δούμε  τι μπορεί να λυθεί και πως μπορεί να λυθεί. Πιστεύω ότι  ο κ. Ιωαννίδης και η  κ. Γιαννακίδου θα κατανοήσουν το πρόβλημα της ομάδας μας  που συμβάλλει στην τοπική οικονομία και στην ανάπτυξη της πόλης μας . Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο μέτωπο».
    Ύστερα από αυτά εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί τα δύο προηγούμενα χρόνια της δημοτικής του θητείας  απουσίαζε από ανάλογες εκδηλώσεις της ΠΑΕ; Πού οφείλεται αυτή η εντυπωσιακή μετάλλαξή του;
 Σίγουρα δεν μπορεί  να υποστηρίξει κανείς ότι άλλαξε το ενδιαφέρον του απέναντι στις αθλητικές υποδομές  της πόλης, αν κρίνει κανείς   από την παντελή  ανυπαρξία της δημ. αρχής  σε  αιτήματα στήριξης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, όπως είναι η εκκρεμότητα υλοποίησης της μελέτης  ανακατασκευής του ταρτάν, η αδειοδότηση  και αλλαγή του τρόπου θέρμανσης του κολυμβητηρίου κλπ .
  Τι αλλάζει λοιπόν,  η πρόσκληση προς τον κ. Πρόεδρο για να τα (ξανα)κουβεντιάσουνε και να τα (ξανα)πούνε ιδιαίτερα, όσο  εκκρεμεί ακόμη η ενημέρωση για τα αποτελέσματα της προηγούμενης συνάντησης που είχε; (βλέπε παραπάνω φωτογραφία).
   Κλείνω, αναγκαζόμενος   να υιοθετήσω την εξήγηση του λαού της πόλης, των φιλάθλων αλλά και των  αθλητών , χωρίς να έχει σχέση με τις εκλογές του 2014,  ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί . Ποιος  , όμως μπορεί να υποψιαστεί κάτι τέτοιο για υπεύθυνους πολιτικούς, όπως είναι ο δήμαρχος μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου