Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέος άνεμος πνέει στη δημοτική αστυνομία Ιωαννίνων.


    Με πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου κ. Φίλιου  ορίσθηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος  ο κ. Κιτσούλης Παναγιώτης, για θέματα εθελοντισμού, δημοτικής αστυνομίας και κληροδοτημάτων του Δήμου.
        Η  πρωτοβουλία του να ξεκινήσει  ένα μεγάλο  κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων  για τη Δημοτική Αστυνομία Ιωαννίνων με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, πληροφόρηση και αντιμετώπιση των ζητημάτων που περιλαμβάνονται στα καθήκοντά της είναι θετική  και πιστώνεται  στην φιλοσοφία  και την κουλτούρα του κ. Κιτσούλη.
       Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο πρόβλημα της αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων και τα επόμενα  που θα ακολουθήσουν  θα αφορούν  τη  διαχείριση κρίσεων, κυκλοφοριακών  θεμάτων  και της καλής λειτουργίας της πόλης.
     Αδιαμφισβήτητα  η αλλαγή πλεύσης της δημοτικής αστυνομίας  και η στροφή της    σε θέματα διευκόλυνσης της ασφαλούς κυκλοφορίας  ευπαθών ομάδων , της καθαριότητας αλλά και άλλων τομέων που έχουν να κάνουν με την  βελτίωση της καθημερινής ζωής  ομαλή του πολίτη σηματοδοτούν μια νέα πορεία της δημοτικής αστυνομίας την οποία ο προκάτοχός  της  είχε  εγκλωβίσει στον έλεγχο  της παράνομης  στάθμευσης , για να αναπαράγεται το πελατειακό σύστημα.  
  Συνεπώς, όταν ο κατάλληλος  άνθρωπος  τίθεται στην κατάλληλη θέση και δεν λειτουργεί  με πελατειακή αντίληψη , τότε  η Διοίκηση αναβαθμίζεται και λειτουργεί αποδοτικότερα προς όφελος των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου