Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δ.Ε.Υ.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Θε(ου) μελη(μα).

  Δέκα (10)  με τόνο πήρε στον έλεγχο προόδου  και διαγωγής  της Εφημερίδας « ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»  ο Αντ/ρχος Μασσαλάς  για την αντίθεσή του στο δημοτικό συμβούλιο , αναφορικά με την πρόταση  για ανάθεση  μιας   Τεχνικής Μελέτης  συνολικού προϋπολογισμού  1,5 εκ. ευρώ,  σε συγκεκριμένο    τεχνικό σύμβουλο.
  Ειδικότερα, η βαθμολογία  κατά  τον αξιολογητή της  Εφημερίδας βασίστηκε στο γεγονός  της αναγνώρισης ότι: "είναι «τσακάλι»  και όταν  βρίσκεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου , είναι  για λόγους ουσίας και όχι εντυπώσεων, ούτε για να χαζογελά. Κοντολογίς, εάν δεν ήταν αντιδήμαρχος  στη συνεδρίαση της Δευτέρας , μαζί και 3-4  ακόμη  σύμβουλοι  της πλειοψηφίας , το Σώμα  θα ενέκρινε (με την προτροπή και του προέδρου  του Δ.Σ.)  την ανάθεση μιας τεχνικής μελέτης  συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ , σε συγκεκριμένο  τεχνικό σύμβουλο, χωρίς κανείς να πάρει μυρωδιά! Μιλάμε για απόφαση, που  εάν  υλοποιούνταν ( γιατί τελικά θα γίνει διαγωνισμός), θα ήταν  σκάνδαλο, ισότιμο, ή και μεγαλύτερο του ελλείμματος…!"
Αντ/δρος ΔΕΥΑΙ & Γραμματέας  Δ.Π.
Δήμαρχος & Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ
Υ/Γ.: Ύστερα από την τοποθέτηση αυτή  ανακύπτει ένα πελώριο θέμα  ηθικής για τον εισηγητή  της πρότασης αλλά και το δήμαρχο  κ. Φίλιο, ως προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ι.                     
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον  να γνωρίσει η τοπική κοινωνία  τον εισηγητή της πρότασης για απ΄ ευθείας ανάθεση μελέτης  προϋπολογισμού 1,5 εκ . ευρώ .
Διότι αν αληθεύει ότι ήταν « Θεού  μέλημα» , να εισηγηθεί το θέμα ο αντ/δρος  της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και γραμματέας της  δημοτικής παράταξης κ. Θεμελής , τότε  το πρόβλημα  γίνεται μεγάλο και αγγίζει , κατά τον βαθμολογητή, τα όρια  του  σκανδάλου , ισότιμου ή και μεγαλύτερου του  ελλείμματος…!
Επ΄ αυτού , εφόσον  φωτισθεί ακόμη περισσότερο το θέμα  και έχουμε στη διάθεσή μας  τις προγραμματικές συμβάσεις  και τις αποφάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Ι ( της οποίας πρόεδρος και αντιπρόεδρος συμβαίνει να είναι κ.κ. Φίλιος και Θεμελής)  κατά το  ''Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...''   θα επανέλθουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου