Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΑΣ , οι φίλαθλοι απαιτούν : Όλα στο φως.


Δικαιολογημένα   δεν μπορούν να συνέλθουν οι φίλαθλοι   από το  σοκ της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε ο ΠΑΣ από την  αρμόδια επιτροπή της   ΟΥΕΦΑ   για      απαγόρευση

                                    συμμετοχής του στο κύπελλο Ευρώπης (Γιουρόπα Λιγκ) .

  Η ΕΠΟ με αφορμή την μη αδειοδότηση του Παναθηναικού και του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΟΥΕΦΑ και προκειμένου να  υπερασπιστεί τη νομιμότητα της απόφασης  εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ των άλλων στην παράγραφο 4 αναφέρει:
¨Η Ομοσπονδία καλεί όποια ΠΑΕ θωρεί ότι αδικήθηκε να άρει εγγράφως την εμπιστευτικότητα και να επιτρέψει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φακέλου της".

 Είναι καιρός ,λοιπόν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ να προχωρήσει στην άρση της εμπιστευτικότητας  και να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία, ώστε  να εξαχθούν  ασφαλή συμπεράσματα  για  τους λόγους  της απόρριψης του φακέλου. Προς την κατεύθυνση αυτή θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνηγορήσουν και τα πρώην και νυν  μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ.
 Βέβαια, ερώτημα παραμένει και το γεγονός αν η μη αδειοδότηση των δύο συλλόγων από την  ΟΥΕΦΑ ¨ακυρώνει¨ την άδεια που έλαβαν από την επιτροπή  Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, η οποία , ως  θεσμός  οφείλει να ευθυγραμμίζεται πλήρως με τους κανόνες και τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ.
  Τέλος , οι γνωστές  ¨δημοσιογραφικές¨ πέννες που κινούνται στη σφαίρα επιρροής της διοίκησης  μπορούν να  εισφέρουν  θετικά στην  πορεία του ΠΑΣ , αν πιέσουν για τη δημοσιοποίηση των  λόγων της μη αδειοδότησης   και  αναδείξουν το παράπονο των πρωταγωνιστών ( παικτών και φιλάθλων) που πέτυχαν ένα άθλο και δυστυχώς  το στέμμα , τους το αφαιρεί η Διοίκηση  με το υποκρυπτόμενο  έλλειμμα σε επίπεδο πληρότητας του φακέλου.   
Η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική, στη στιγμή μάλιστα που απορρίφθηκε και ο φάκελος του ΠΑΟ , οπότε   και κάθε  αναφορά στο  αγωνιστικό   επίτευγμα του  ΠΑΣ  κρύβει την προσπάθεια της διοίκησης  να καλύψει την  πιθανολογούμενη διαχειριστική αταξία της, αποπροσανατολίζοντας την φίλαθλη Γιαννώτικη κοινωνία.
 
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου