Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στα αζήτητα ο πρώην Δήμος Παμβώτιδας;


Η ¨παραίτηση¨ από την  αντιδημαρχία  του κ. Βίνη, έστω και για  λόγους ¨διευκόλυνσης¨ του Δημάρχου αποτελεί σημαντικό πλήγμα, για τους πολίτες οι οποίοι,  ας μη  ξεχνούμε, έδωσαν  τη νίκη  στον κ. Φίλιο  στις δημοτικές εκλογές.
 Ειλικρινά, είναι να απορεί κανείς με τη φιλοτιμία του πρώην αντιδημάρχου  κ.
Εγκαινιάστηκε το 2006
Βίνη, που υποδηλώνει  για τους πολίτες  παραίτησή του  από τα οξύτητα προβλήματα που  αντιμετωπίζει η Δημ. Ενότητα Παμβώτιδας.
Βεβαίως, η διατήρηση  των αρμοδιοτήτων  του σε επίπεδο Εντεταλμένου συμβούλου,  δεν επαρκούν να καλύψουν το  αξίωμα του αντ/ρχου , όταν ως αντιδήμαρχος θεσμικά συμμετείχε στις εκτελεστικές  επιτροπές διοίκησης του Δήμου.
Ας γνωρίζει η Δημ. Αρχή  ότι  την κατάργηση της θέσης αντ/ρχου δεν την αποδέχεται η δεύτερη σε πληθυσμό Δημ. Ενότητα Παμβώτιδας, η οποία και προβληματίζεται  από την έλλειψη της πλήρους νομιμότητας του όγδοου αντιδημάρχου που όρισε  με απόφασή του κατά την 1/3/2013  ο κ. Φίλιος.
Υ/Γ: Πάντως  τα  φημολογούμενα  περί διαφωνιών στον σχεδιασμό του ¨κοινωνικού¨ κυνοκομείου δεν έχουν διαψευσθεί ακόμη και επιπλέον δεν έχει διευκρινισθεί αν τις  κατά τόπον αρμοδιότητες του αντιδημάρχου κ. Δημ. Νάστου, όταν απουσιάζει ή κωλύεται  θα συνεχίζει να τις ασκεί ο εντεταλμένος πλέον σύμβουλος  κ.Βίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου