Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Για τη σύγκληση της δημοτικής παράταξης του κ. Φίλιου.

 Σε δημοσίευμα του   haberi.gr          διαβάζουμε  ότι ο Φ.Κουβέλης και Α. Λοβέρδος συμφώνησαν στην υποψηφιότητα Φ.Φίλιου για τον Δήμο Ιωαννιτών. Ο κος Λοβέρδος δήλωσε πως θα στηρίξει την έντιμη υποψηφιότητα του Φ.Φίλιου και άφησε να εννοηθεί πως σε

Ο  .ραμματέας
αυτό συμφώνησε με την ΔΗ.ΜΑ.Ρ κεντρικά , την ώρα μάλιστα που τα στελέχη της ΔΗ.ΜΑ.Ρ στα Ιωάννινα ζητούν από τον σημερινό δήμαρχο της πόλης να ανοίξει τις διαδικασίες στο εσωτερικό της παράταξης εδώ και καιρό. Πάντως οι διεργασίες στο εσωτερικό της παράταξης δεν θα αργήσουν ανεξάρτητα από το τι θα πράξει ο Φ.Φίλιος και ανεξάρτητα από το πότε θα αποφασίσει να συγκαλέσει την ολομέλεια της παράταξής του.

Το ερώτημα  που προκύπτει  είναι ποιος συγκαλεί την παράταξη, ο Δήμαρχος ή ο γραμματέας της  κ. Θεμελής . Κατά τα  γνωστά  ο  γραμματέας    έχει το δικαίωμα  να  συγκαλέσει την παράταξη  , όπως ανάλογο δικαίωμα να ζητήσει και την σύγκληση αυτής  έχει και ο Δήμαρχος. 

   Άραγε, τι περιμένει ο  γραμματέας και δεν προχωράει στην σύγκληση της ολομέλειας , για να ξεκαθαρίσει το δημοτικό τοπίο, μια και  τα στελέχη της ΔΗ.ΜΑ.Ρ στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ζητούν από τον σημερινό δήμαρχο της πόλης να ανοίξει τις διαδικασίες στο εσωτερικό της παράταξης εδώ και καιρό;

 Ο ίδιος μάλιστα με την ανάληψη της γραμματείας είχε δηλώσει  ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα άλμα γρηγορότερο από τη φθορά και χαρακτήρισε την παράταξη ως γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του πολίτη και της Δημοτικής Αρχής  .  Σήμερα, ο πολίτης και η παράταξη ζητούν στα στερνά του γραμματέα  να ενεργοποιήσει την παράταξη και όχι να λειτουργήσει ως εντολοδόχος  του δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου